Menu

JUBEL LIVE | 27 APRIL

Göteborg

Valand
lördag, 27 april 2024 kl:23:00

Jubël föddes när producenten och sångaren Sebastian Atas tog kontakt med musikern Victor Sjöstrom på Soundcloud. På rekordtid har de två småstadskillarna nått miljontals lyssnare, legat på listorna över hela världen och gjort utsålda konserter i både Sverige och utomlands. Nu tar de nästa steg och vi ser fram emot konsertern på Valand.
Med ett sound som hyllar EDM, blinkningar av rena popmelodier och solida riff har succérna stått på rad sedan 2017. En duo som streamar guld och platinum, har miljontals streams på TikTok och med flera stora samarbeten.
Deras genombrottshit “Dancing In The Moonlight” är redan en klassiker och som nådde nya höjde när DJ-ikonen Tiësto gjorde en egen remix. Förutom att själva njuta av den kreativa prossesen vill Jübel sprida den glädjen vidare. Musiken är inte skapad för alla att föstå, Jubël vill kickstarta dansglovet och låta folk fly vardagen en stund. Helt enkelt göra världen lite mer färgglad.
Ålder: 18+

Valandhuset eller Aktiebolaget Valands hus ligger på hörnet av Kungsportsavenyn 19, Vasagatan 41 i Göteborg. Namnet Valand kommer från den nordiska guden Völund som står staty på huset.

Datum / Tid

lördag, 27 april 2024 kl: 23:00

Plats

Göteborg, Valand

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

195kr - 750

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad